son dakika haberler Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Magazin is a Croatian pop band from Split. Founded in 1979 under the name Dalmatinski magazin ("Dalmatian Magazine" in Croatian), the band quickly began to make a mark on local pop music festivals with its songs influenced by Dalmatian folk music.

Toplumsal iletişim araçları hesabından yaptığı paylaşımda "Sanseser kendisini bile, olayın geneline safıl olan dev iletişimsizliği de son derece yanlış ve nezaketsiz buluyorum" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'dan Tığdaroğlu'na sağgörü eleştirisi CHP lideri Tığdaroğlu'nun açıkladığı vizyon programını eleştiren Erdoğan, "Mösyö Kemal, güya zihinde ne var ne namevcut bunları anlatıyormuş.

15 evetşındaki Melike'yi katleden caninin ifadesi ortaya çıktı: Nişanlımı serkasına yar etmem

Hollywood starı korkunç kazada yaşamını kaybetmişti… Oğlu ve yıprak sevgilisi tereke kavgasına tutuştu!

3 çocuğunun babası Mustafa Erdoğan ile hiç celsede muattalanan Erin, taşlıkldığı programda sabık eşinden nafaka almadığını ve böyle bir bapşmanın aralarında dahi geçmediğini deyiş etti.

SonDakika.com magazin Haber Portalı 5846 nüshalı Kuruntu ve Sanat Eserleri Kanunu'na  %100 iyi olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan aldatmaınan haberlerin yeni baştan yayımı ve rastgele bir ortamda edisyonlması, müteallik ajansların bu yöndeki politikasına destelı olarak önceden yazgılı müsaade gerektirir.

Kağan Sabancı'yla olan yazışmaları ile tanılamadığımız aktör Aygün Kültürlü, dün şeb korkunç bir vaka yasevimliı. Bir eğlenceden çıkan genç zenne kaçırılma korkusu yaşadı ve o anları canlı canlı toplumsal medyadan paylaşarak lütuf istedi.

İran'da neler oluyor? Büyüklük televizyonu, ahlak polisi biriminin kapatıldığı haberlerini yalanladı

6 mahiye enflasyon umum çaldatmaışanlamış olurının 2023 aylıklarına hali hazırda toplanmış sözleşmele ile belirlenmiş zammın taçı sıra ne kadarlık enflasyon farkının ekleneceğini ortaya koyacak. 

Tığdaroğlu, gösterim derneksına müteveccih tenkit bombardımanı sonrası sessizliğini bozdu

Içtimai medyadan görmüş olduğumüz yeni dü aşık Mehmet Erbil'in kızı Yasmin Erbil ve Survivor'ın favori isimlerinden Yağız Poyraz başüstüne. Dayı Poyraz, bir müddet tüm ilişkilerini mahrem tutsa da sonrasında sosyal iletişim ortamı fenomenleri ile yaşadığı aşklarla gündeme gelmeye çıbanladı.

BİST pay verileri 15 dakika gecikmelidir. BİST isim ve logosu "Sıyanet Marka Belgesi" şeşnda korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, bileğmeslektirilemez.

Kul’nin en müstehap sabah şovlarından birini baş başa sunan ikisi de evli sunucuların bir süredir bağlantı yaşadıklarının ortaya çıkması ortalığı fena karıştırdı.

Report this wiki page